Kaunis valkoinen hymy on lähes kaikkien tavoitteena, eikä siihen aina päästä vaikka hampaista pidettäisiin kuinka hyvää huolta harjauksella, hammaslangan käytöllä ja suuveden purskuttelulla. Kahvi, muut värjäävät juomat ja ruuat, sekä hampaiden laatu, vaikuttavat vahvasti siihen, minkä värinen hammasrivistö omasta suusta löytyy ja joskus ainut tapa saada hymystä valkoisempi, on turvautua tähän tarkoitukseen kehitettyihin tuotteisiin. Nykyisin myös kotiin on mahdollista saada toimivia ja tehokkaita tuotteita, jolloin edullisemmalla hinnalla voidaan saada sama vaikutus, kuin ammattilaisen suorittamien hoitojen jälkeen. Yotuel tuotteet on kehitetty luomaan valkoisemmat hampaat joko hammastahnan, valkaisukynän, tai valkaisu paketin avulla.

Yotuel tuotemerkki

Bio Cosmetics Laboratories yrityksen Yotuel tuotemerkki on erikoistunut hampaiden valkaisuun keskittyviin tuotteisiin. Vuosien kokemuksella on kehitetty patentoitu yhdistelmä xylitolia ja fluoria, joiden yhteisvaikutus saa sekä suojattua hampaita, että muutettua niitä valkoisemmiksi. Tuotteita löytyy sekä hammastahnojen, valkaisukynien, että kotivalkaisu pakkausten muodossa, jolloin omaan tarpeeseen sopiva vaihtoehto löytyy varmemmin. Yotuel sarjan tuotteita on tarjolla sekä kuluttajille, että hammasalan ammattilaisille, mikä kieliikin vahvasta osaamisesta ja luotettavasta tuotteesta, joka pystyy lunastamaan annetut lupaukset, eli todella muuttamaan hymystä valkoisemman.

Yotuel tuotteet

Yotuel hammastahnoja on mahdollista saada hampaille.fi nettikaupasta helposti tilaamalla ja valkaisupakkauksen kotiinkuljetus onnistuu, kunhan hammaslääkäriltä tai suuhygienistiltä on saatu Hampaille.fi todistus tuotteen hankkimiseen.

Yotuel hammastahnat

Yotuel hammastahnojen teho perustuu papaiinientsyymin tai karbamidiperoksidin toimivuuteen, eli toisin kuin useiden muiden valkaisevien hammastahnojen kanssa, hankaus ei ole oleellisinta. Tämä tarkoittaa myöskin, ettei hampaiden kiille poistu, vaan hammastahna suojaa koko suuta tehokkaasti. Värjäymien ja epäpuhtauksien lisäksi Yotuel hammastahna auttaa poistamaan plakkia sekä bakteereita, jolloin se sopii kokonaisvaltaisesti hampaiden harjaamiseen jatkuvassa käytössä. Natriumlauryylisulfaattia ei tuotteista löydy, eli se sopii myös aftoista kärsiville suille ja joidenkin tuotteiden lisätty B5 – vitamiini hoitaa limakalvoja, sekä ikeniä, tehden siitä sopivan tuotteen myös herkälle suulle. Osa hammastahnoista ei sisällä lainkaan sokeria ja niiden pH arvot ovat neutraalit. Lisäksi vaihtoehtoja makujen suhteen on useita, esimerkiksi vahvasta mintun mausta kevyempään, sekä minttulakritsin makuun. Yotuel hammastahnoista on mahdollista löytää jokaiselle sopiva vaihtoehto ja tuotteen tiedot tarkastamalla voidaan selvittää mikä hammastahnoista sopii myös nuorimmille käyttäjille.

Yotuel kotivalkaisu

Yotuel tarjoaa vahvan kotivalkaisu paketin, mikä on mahdollista saada nettikaupasta hammaslääkärin tai suuhygienistin antamalla Hampaille.fi todistuksella. Tämä kotivalkaisugeeli muuttaa hampaiden väriä nopeasti ja se on tarkoitettu kuurimaiseen käyttöön. Neutraalin pH arvon ansiosta se käy useimpiin suihin ja valkaisumuotin avulla aineen joutuminen ruuansulatuskanavaan, tai kosketuksiin limakalvojen kanssa, estetään. Ksylitolia ja kaliumfluoridia sisältävä geeli antaa myös pitkäkestoisempaa suojaa hampaille värjääntymistä ja kulumista vastaan.

Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammastahnatepehammaskorucuraproxhammaslankaopalescencesovapurentakiskohammastikku