Biotene tuotemerkki on kehitetty erityisesti mielessä pitäen niitä henkilöitä, jotka kärsivät kuivasta suusta. Tuoteperheeseen kuuluu sekä hammastahna, suusuihke, suuvesi, että geeli. Geelillä, hammastahnalla ja suuvedellä on erittäin hyvä pH-arvo, jonka avulla jäljitellään suun luonnollisen syljen pH arvoa ja tämä tietenkin auttaa poistamaan kuivan suun tuomia ongelmia. Tuotteiden käyttäminen saa aikaan miellyttävän tunteen ja ne helpottavat elämää monilla tapaa, elämän jokaisena hetkenä.

Meidän valikoimastamme löytyy kaikki Biotene tuotteet, joten pääset vapaasti valitsemaan mitkä sopivat itsellesi parhaiten. Suosittelemme esimerkiksi suihkeen käyttämistä yhtäaikaisesti muiden tuotteiden kanssa, varsinkin jos kuivan suun oireet ovat huomattavia. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli jokin tuote tai asia askarruttaa! Kauttamme saat myös kaikki tuotteet postin tai smartpostin kautta kotiin ja toimitusajoissa pyrimme olemaan erityisen ripeitä!

Biotenen takana vahva osaaminen

Biotene kuuluu suuhygienian tuotteiden ja lääkkeiden valmistukseen erikoistuneen GSK yrityksen tuotemerkkeihin. Yrityksen tuotteet nauttivat asiakkaiden luottamuksesta ja niitä onkin käytössä ympäri maailmaa. Erityisesti kuiville ja herkille suille tehdyt tuotteet ovat lukuisten hammaslääkäreiden ja suuhygienistien suosittelemia, sillä niiden tehokkuus on tarkasti todistettu. Tuotteet on jokainen valmistettu yksilöllisesti ongelma mielessä pitäen ja Biotenen kohdalla tämä on tietenkin kuiva suu ja sen tuottamat ongelmat. GSKn Biotene pyrkii tuomaan helpotusta nopeasti ja kätevästi sekä akuuttiin suun kuivuuteen, että pidempään kestäneeseen vaivaan. GSKn tuottamien tuotteiden laatua ja tehokkuutta on vaikea päihittää ja parhaiten tuotteen toimivuus päästään huomaamaan kokeilemalla itse eri vaihtoehtoja.

GSK on toiminut alalla jo satoja vuosia, aina rokotuksista reseptilääkkeisiin ja apteekin hyllyn terveystuotteista suuhygieniaan erikoistuneisiin tuotteisiin. Yrityksellä on käytössä kaikki modernit resurssit ja jokainen tuote on pitkän tutkimustyön ja ankaran testaamisen lopputulos. Tyhjiä lupauksia tämä yritys ei anna, vaan ongelmiin on tartuttu tiukalla otteella, jolloin ratkaisu on myös sellainen, minkä helpottava vaikutus huomataan erittäin nopeasti. Muita yrityksen laadukkaita suuhygienia tuotteita ovat esimerkiksi herkälle suulle tarkoitetut Sensodyne tuotteet ja hammasproteesien käyttäjille tarkoitettu Corega tuoteryhmä. GSKn valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen suuhun ja yleisimpiin ongelmiin!

Back to Top

Suosituimmat haut

curaproxtepegummousseyotueltooth moussegishy goosensodynehammaskoruammattilaisille