Biotene tuotemerkki on kehitetty erityisesti mielessä pitäen niitä henkilöitä, jotka kärsivät kuivasta suusta. Tuoteperheeseen kuuluu sekä hammastahna, suusuihke, suuvesi, että geeli. Geelillä, hammastahnalla ja suuvedellä on erittäin hyvä pH-arvo, jonka avulla jäljitellään suun luonnollisen syljen pH arvoa ja tämä tietenkin auttaa poistamaan kuivan suun tuomia ongelmia. Tuotteiden käyttäminen saa aikaan miellyttävän tunteen ja ne helpottavat elämää monilla tapaa, elämän jokaisena hetkenä.

Meidän valikoimastamme löytyy kaikki Biotene tuotteet, joten pääset vapaasti valitsemaan mitkä sopivat itsellesi parhaiten. Suosittelemme esimerkiksi suihkeen käyttämistä yhtäaikaisesti muiden tuotteiden kanssa, varsinkin jos kuivan suun oireet ovat huomattavia. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli jokin tuote tai asia askarruttaa! Kauttamme saat myös kaikki tuotteet postin tai smartpostin kautta kotiin ja toimitusajoissa pyrimme olemaan erityisen ripeitä!

Biotenen takana vahva osaaminen

Biotene kuuluu suuhygienian tuotteiden ja lääkkeiden valmistukseen erikoistuneen GSK yrityksen tuotemerkkeihin. Yrityksen tuotteet nauttivat asiakkaiden luottamuksesta ja niitä onkin käytössä ympäri maailmaa. Erityisesti kuiville ja herkille suille tehdyt tuotteet ovat lukuisten hammaslääkäreiden ja suuhygienistien suosittelemia, sillä niiden tehokkuus on tarkasti todistettu. Tuotteet on jokainen valmistettu yksilöllisesti ongelma mielessä pitäen ja Biotenen kohdalla tämä on tietenkin kuiva suu ja sen tuottamat ongelmat. GSKn Biotene pyrkii tuomaan helpotusta nopeasti ja kätevästi sekä akuuttiin suun kuivuuteen, että pidempään kestäneeseen vaivaan. GSKn tuottamien tuotteiden laatua ja tehokkuutta on vaikea päihittää ja parhaiten tuotteen toimivuus päästään huomaamaan kokeilemalla itse eri vaihtoehtoja.

GSK on toiminut alalla jo satoja vuosia, aina rokotuksista reseptilääkkeisiin ja apteekin hyllyn terveystuotteista suuhygieniaan erikoistuneisiin tuotteisiin. Yrityksellä on käytössä kaikki modernit resurssit ja jokainen tuote on pitkän tutkimustyön ja ankaran testaamisen lopputulos. Tyhjiä lupauksia tämä yritys ei anna, vaan ongelmiin on tartuttu tiukalla otteella, jolloin ratkaisu on myös sellainen, minkä helpottava vaikutus huomataan erittäin nopeasti. Muita yrityksen laadukkaita suuhygienia tuotteita ovat esimerkiksi herkälle suulle tarkoitetut Sensodyne tuotteet ja hammasproteesien käyttäjille tarkoitettu Corega tuoteryhmä. GSKn valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen suuhun ja yleisimpiin ongelmiin!

Kärsitkö kuivasta suusta?

Kuiva suu on ikävä vaiva

Kuivaksi suuksi kutsutaan sellaista tunnetta, kun suussa ei ole tarpeeksi sylkiä, jolloin syöminen ja puhuminen vaikeutuu ja olo on muutenkin epämukava. Nämä oireet voivat myös johtaa epämukaviin ja noloihin tilanteisiin, mikä ei tietenkään ole hyvä asia. Syljen tehtävä suussa on pitää kosteutta yllä ja suojata bakteerien aiheuttamilta tulehduksilta, kylmiltä ja kuumilta juomilta ja ympäristön kemikaaleilta. Sylki siis suojelee sekä suun limakalvoja, että hampaita ja mikäli sylkeä ei tuoteta tarpeeksi, voivat hampaat reikiintyä, limakalvot vaurioitua ja hengitys muuttua pahanhajuiseksi.

Kuivan suun oireet lyhyesti

Kuivan suun oireiden huomaaminen voi olla alkuun hiukan hankalaa ja niihin puututaan vasta, kun ongelma on jo isompi ja se haittaa päivittäistä elämää. Tässä vaiheessa syljen määrä on voinut vähentyä jo 50 % ja se huomataan kipeänä, tahmeana tunteena. Suupielet voivat myös alkaa halkeilemaan ja koko suu näyttää punaiselta tai kuivuneelta. Syljen puuttuminen voi myös muuttaa kielen näppyläiseksi ja aiheuttaa muutoksia makuaistissa. Ongelmat ruokailussa ja puhumisvaikeudet ovat myös yleisiä kuivan suun ongelmia, mutta tämä voi aiheuttaa myös heräilyä keskellä yötä.

Miksi minulla on kuiva suu?

Tämä voi johtua monesta eri asiasta. Yksi syy kuivaan suuhun on esimerkiksi tietyt lääkkeet ja jos lääkkeitä käytetään usein, ovat ne todennäköisin syyllinen kuivan suun syntymiselle. Myös ikä voi vaikuttaa syljen erittymiseen ja tietenkin vanheneminen tarkoittaa useimmiten myös lääkityksen lisääntymistä, mikä myös lisää kuivan suun ongelmaa. Joskus kuiva suu voi myös olla merkki jostain piilevästä sairaudesta. Esimerkiksi diabetes voi aiheuttaa kuivaa suuta yhtenä taudin oireista, samoin myös tietyt syövät ja sädehoidot.

Lähteekö ongelma itsestään?

Joskus kuiva suu on vain ohimenevä ongelma, tai loppuu esimerkiksi lääkityksen lopettamisen yhteydessä. Toisinaan ongelma ei kuitenkaan lähde pois millään, varsinkin jos se on ikääntymisen aiheuttamaa. Tämä ongelma voidaan kuitenkin pitää aisoissa käyttämällä oikeanlaisia tuotteita ja tähän Biotene tuoteperhe on mitä mainioin. Monipuolisen tuotetarjonnan takia valikoimasta löytyy varmasti juuri itselle sopiva tapa pitää suu kosteana, hyvän tuntuisena ja raikkaana.

Biotene tuotteilla apua kuivaan suuhun

Biotene tarjoaa useita tuotteita, jotka tuovat välitöntä ja pitkäkestoista apua kuivasta suusta kärsiville.

Biotene hammastahna
Biotene hammastahna on vaahtoamaton tahna ja sopii kuivan suun lisäksi myös niille, joilla on afta herkkä suu. Tahna auttaa ehkäisemään plakkia ja ientulehdusta ja tuo helpotusta kuivaan suuhun, samalla raikastaen sitä. Miedonmakuinen hammastahna sopii useimmille, sillä se on hyvin hellävarainen.

Biotene suusuihke
Biotene suusuihke on erinomainen tapa saada helpotusta kuivan suun oireisiin välittömästi, sillä se kosteuttaa suuta ja myös sitoo kosteutta. Suun kuivuuden poistamisen lisäksi se myös raikastaa hengitystä.

Biotene suuvesi
Biotene suuvesi sopii moneen käyttöön ja se on tehokas kuivumisen estäjä, samalla suojaten suuta ärsytykseltä. Mieto maku on useille mieluinen ja rauhoittava, raikastava ja puhdistava vaikutus tuntuu heti.

Biotene geeli
Biotenen geeli sisältää suuta kosteuttavia aineita ja sen käyttäminen on erittäin helppoa. Vaikuttavat aineet auttavat helpottamaan kuivan suun tuomia oireita nopeasti ja samalla geeli myös ehkäisee kuivan suun syntymistä.

Bioteneen ei luoteta turhaan

Jos siis ongelmasi on kuiva suu, tutustu tuotteisiin ja koe itse kuinka Biotene auttaa ongelmassa. Kun nämä otetaan osaksi päivittäistä suuhygienian ylläpitoa, voidaan lievittää kuivan suun tuomat oireet pitkälti, tai jopa poistaa ne kokonaan. Valitse sinulle sopiva tuote, lisää se ostoskoriin ja odota hetki, niin posti tuo paketin luoksesi. Terveen suun kanssa myös sosiaalisista tilanteista

Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammaskoruhammascuraproxtepehammastikkuhammastahnapurentakiskohammaslankasova