Opalescence on tuotemerkki, mikä on keskittynyt pelkästään hampaiden valkaisua edistäviin tuotteisiin, kuten hammastahnoihin ja kotivalkaisuun. Merkin asema yhtenä johtavista hampaiden valkaisuun erikoistuneista tuoteryhmistä on johtanut maailmanlaajuiseen suosioon ja sitä käyttävätkin useat hammaslääkärit ja hammasspesialistit. Yrityksen tavoitteena on tuoda kirkas ja valkoinen hymy jokaiselle, tinkimättä tehokkuudesta tai turvallisuudesta. Jokaisen tuotteen taustalla on vuosikymmenien tutkimustyö ja valmistuksessa on käytetty teknologian innovatiivisimpia keksintöjä. Asiakkaiden ja hammasalan ammattilaisten mielipiteiden kuunteleminen on aina ollut vahvana osana tuotteiden kehitystä ja yritys työskenteleekin jatkuvasti pysyäkseen hampaiden valkaisun osalta maailman johtavimpana merkkinä. Kun tavoitteena on saada kaunis ja säkenöivä hymy, on Opalescence varma valinta, johon luottavat lukemattomat asiakkaat. Tuotteiden joukosta on helppo löytää itselle sopiva vaihtoehto, oli tarkoituksena sitten hampaiden valkaisu hetkellisesti hellemmillä keinoilla, tai täydellinen kotivalkaisu, valkoisen hymyn luomiseksi.

Opalescence tuotemerkki

Opalescence on vuonna 1978 perustetun Ultradent Products Inc yrityksen tuotemerkki. Yrityksen tuotteisiin kuuluu laaja kirjo erilaisia korkealaatuisia hampaidenhoitotuotteita, sekä välineitä, niin alan ammattilaisille, kuin kotikäyttäjillekin. Yhdysvalloissa sijaitseva yritys jakelee tuotteitaan kaikkialle maailmassa ja varsinkin Euroopassa ne ovat saaneet vahvan jalansijan markkinoilta. Opalescence, kuten yrityksen muutkin tuotteet, ovat vahvan intohimon tuotosta ja yrityksen tavoitteena onkin parantaa suuhygienian tilannetta maailmanlaajuisesti, tieteen, luovuuden ja koulutuksen kautta. Kemian, tekniikan, teknologian, robotiikan ja markkinoinnin yhdistelmällä pystytään kehittämään tuotteita jatkuvasti, vastaamaan alan uusimpiin haasteisiin ja asiakkaiden viimeisimpiin vaatimuksiin. Ultradent yrityksen tuotteita käyttävät sekä hammaslääkärit, hammasspesialistit, yliopistot ja hammaslaboratoriot.

Opalescence tuotemerkki sai itse asiassa alkunsa Ultradent Products Inc yrityksen puheenjohtajan ja perustajan toimesta. Puheenjohtajan Dr. Dan Fischerin oma tytär pyysi isäänsä kehittämään hampaita valkaisevan tuotteen, sillä tätä kiusattiin koulussa hampaiden värin takia. Dr. Fischer ryhtyi oitis asiaan ja muutamaa vuotta myöhemmin markkinoille tuli Opalescence sarja, jonka ainoana tarkoituksena oli tarjota asiakkaille mahdollisuus häikäisevän valkoiseen hymyyn.

Opalescence tuotteet 

Opalescence hammastahnat

Opalescence hammastahnat tunnetaan markkinoilla parhaimpina valkaisevina hammastahnoina, sekä asiakkaiden, että ammattilaisten keskuudessa. Hammastahnoja löytyy lähes jokaiselle suulle, oli valkaisun tavoitteena kuinka suuri muutos tahansa. Hammastahnojen teho perustuu hankaustasoon ja näillä hammastahnoilla saadaan turvallisesti pinnallisia värjäytymiä poistettua jo alhaisilla hankaustasoilla. Lisäksi hammastahnat sisältävät runsaasti fluoria, joka auttaa luomaan hampaille suojaa pidemmäksi aikaa. Raikkaan mintun, tai perinteisen mintun makuiset hammastahnat tuovat myös miellyttävän maun suuhun ja saavat hengityksen tuoksumaan paremmalta. Hammastahnojen hinta – laatu suhde on äärettömän hyvä ja riittoisasta hammastahnasta on iloa pidemmäksikin aikaa. 

Opalescence kotivalkaisu

Opalescence tarjoaa valkaisevien hammastahnojen lisäksi kattavia kotivalkaisu paketteja, joilla saadaan mittavampaa muutosta aikaan nopeasti. Myytävistä tuotteista suosituimpiin kuuluu Opalescence Go 6% paketti, mistä löytyy valmiit valkaisulusikat sekä ylä- että alaleuan hampaille. Tuotteen teho perustuu Opalescence PF valkaisugeeliin ja vaikuttavana aineena on 6% vetyperoksidi. 5 – 10 päivän kuurilla hampaat saadaan huomattavasti vaaleammiksi ja tästä onkin todisteena useat tyytyväiset asiakkaat. Toinen suosittu tuote on Opalescence PF 16% mintun makuinen valkaisuaine, joka pysyy lusikassa hyvin tahmean koostumuksen takia. Vaikuttavana aineena on 16% karpamidiperoksidi.

Miten valita itselle paras tuote? 

Osaa tuotteista on mahdollista saada ainoastaan hammaslääkärin ai suuhygienistin todistuksella, sillä vahvojen tuotteiden kotikäyttö täytyy olla ensin tarkasti harkittu. Parhaiten omaan suuhun sopiva tuote löytyy ottamalla yhteyttä omaan hammaslääkäriin tai hammashoitajaan ja keskustelemalla yksilöllisistä tarpeista, sekä tavoitteista, jotta oikea tuote löytyy. Hammaslääkäri tuntee suuhygieniasi tilanteen ja pystyy suosittelemaan sellaista tuotetta, mikä saa sekä hymystä vaaleamman, että suojaa hampaita tehokkaasti muilta ongelmilta. Samalla on hyvä käydä myös lävitse valkaisuprosessi, vaikkakin Opalescence tuotteet sisältävät kattavat ohjeet. Hammastahnat voidaan valita ilman hammaslääkärin todistusta, mutta jos taustalla on kotivalkaisu, on hyvä keskustella minkälainen hammastahna sopii parhaiten ylläpitämään uutta, kirkkaasti säkenöivää, valkoista hymyä. 

Opalescene valkoisemman hymyn puolesta

Kun tavoitteena on valkoisempi hymy, on Opalescence alan ykkönen ja varma valinta. Sen tuloksia on helppo verrata apteekeista saataviin valkaiseviin hammastahnoihin ja usein muutokset ylittävät odotukset. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että hammastahnat poistavat hampaiden värjäytymiä, eivätkä muuta hampaan sävyä itsessään. Jos sävyyn halutaan vaikuttaa, tulee kääntyä kotivalkaisun puolelle, kunhan asiasta on ensin keskusteltu hammasalan ammattilaisen kanssa. Opalescence on juuri oikea apu, kun halutaan valkoisemmat hampaat kotona.


Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammaskoruhammascuraproxtepehammastikkuhammastahnapurentakiskohammaslankasova