Onko haaveissasi ihana, luonnollisen vaalea hymy? Niin on monella muullakin ja siksi he ovat turvautuneet iWhite-tuoteperheen valkaisutuotteisiin! iWhite-tuotteista löydät valkaisupaketit kotivalkaisuusi sekä ylellistä valkaisutulosta ylläpitävät valkaisevat hammastahnat ja suuveden.

Jos hymysi on tummentunut erityisesti kahvista, teestä, tupakasta tai punaviinistä nautiskelusta, on iWhite Dark Stains -tuotteet sinua varten. Niiden kolmivaikutteinen valkaisuteho poistaa tummimmatkin värjäymät helposti ja turvallisesti.

iWhite-tuotteiden valkaisupaketit ovat siitä poikkeuksellisia, että niiden valkaisumuotit sopivat jokaiseen suuhun ilman ylimääräistä häslinkiä tai muotoilua. Valkaisumuotit istuvat napakasti sekä ylä- että alahampaisiisi ja takaavat näin optimaalisen valkaisutuloksen: kun muotit asettuvat suuhusi hyvin, valkaisugeeli pääsee kunnolla kosketuksiin hampaidesi pintojen kanssa.

Voit valkaista ylä- ja alahampaasi yhtä aikaa, mikä vähentää valkaisuun käytettävää aikaa. iWhite-valkaisumuotit valkaisuaineineen tehoavat muutenkin nopeasti: käsittelyaika on vain 20 minuuttia. Näin valkaisutuloksesi on ihanan säihkyvä ja hymysi hurmaava ilman tuntikausien odottelua!

iWhite-tuotteet valkaisevat hampaitasi kemiallisesti

iWhiten valkaisutuotteissa on käytetty PAP-ainesosaa. Lyhenne muodostuu nimestä Phthalimidoperoxycaproic Acid. Vaikka tämä aivan hillitön sanahirviö onkin, todellisuudessa se on sinulle ja hymyllesi hyvä uutinen. Valkaisun perustuminen kemiaan on kaikkein turvallisin valkaisumuoto hampaillesi: kun värjäymiä ei ole tarve hangata pois, pysyy hammaskiilteesi ehyenä ja hyväkuntoisena. Koska hampaiden vaaleus perustuu juuri hammaskiilteen vahvuuteen ja sen kykyyn heijastaa itsestään valoa, on kemiallinen valkaisumenetelmä paras, jonka voit valita!

Samasta syystä iWhite-hammastahnat sisältävät fluoria. Fluorilla on tutkitusti kyky vahvistaa hammaskiillettä ja sen vuoksi se tukee PAP-ainesosan valkaisevaa vaikutusta.

Jos haluat välittömästi valkoisemman hymyn, voit kokeilla iWhite Instant -suuvettä. Siinä on PAP-ainesosan lisäksi Blue Covarinea, joka luo hampaidesi pinnoille valoa heijastavan kalvon. Tämä siniteknologiaksi kutsuttu valkaisutapa tietenkin kuluu pois päivän mittaan, mutta myös iWhite Instant -suuvesi sisältää PAP-ainesosaa, joka puhdistaa hymyäsi tummentumista ja saa aikaan pidempikestoisen vaaleuden.

On toiveissasi sitten millainen hampaiden valkaisun tapa tai muoto tahansa, iWhite-tuoteperheestä löydät sinulle sopivan tuotteen!

Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammashammaskorutepecuraproxhammastahnahammaslankapurentakiskotoothsova