Sensodyne on useille tuttu nimi, eikä ihme, onhan se hammaslääkärien eniten suosittelema hammastahna, erityisesti herkille hampaille. Se keskittyy tarjoamaan herkille hampaille suunniteltuja tuotteita, joiden avulla hammassärkyyn saadaan lievitystä ja hampaita voidaan suojata koko päivän. Sensodyne on tunnettu merkki laajalti, eikä sen suosiota hammastahnojen parissa voida kieltää ja tämä puhuu sekä laadun, että toimivuuden puolesta. Olemme valinneet valikoimaamme parhaimmat Sensodynen tuotteista, joihin kuuluu erilaisia hammastahnoja. Näiden joukosta pääset valitsemaan oman ongelman parhaiten ratkaisevan tuotteen, tietenkin hyvään hintaan. Koska tuotteet on saatavilla suoraan verkkokaupasta, ei tarvitse itse lähteä niitä metsästämään, vaan ne toimitetaan suoraan asiakkaan luokse. Tutustu tuotemerkkiin ja valikoimaan, valitse sopiva hammastahna ja nauti hyvinvoivasta suusta!

Miten Sensodyne sai alkunsa?

Sensodyne kuuluu GSK, eli GlaxoSmithKline yrityksen tuotteisiin. Tämä on toiminut samalla nimellä vuodesta 2001 asti. Yrityksen historia erilaisten terveyttä ja elämänlaatua parantavien tuotteiden kanssa on kuitenkin huomattavasti vanhempi ja sen alkuperä voidaan määrittää apteekkiin Lontoossa, joka perustettiin vuonna 1715. Hiukan yli 100 vuotta myöhemmin, vuonna 1830, Smith avasi ensimmäisen lääkekauppansa Yhdysvaltoihin ja pian alettiin tuottamaan erilaisia lääkkeitä, arkipäivän ongelmien ratkaisemiseksi. Yrityksen historia on monimuotoinen sekä vaiheikas ja siihen liittyy useiden eri ammattien ja alojen osaajia, minkä kädenjälki näkyy vieläkin. GSKn taustalle kuuluu lukuisia tuotteita, jotka aikanaan muuttivat lääketiedettä ja näihin kuuluu esimerkiksi yrityksen tutkijoiden löytämä Amoxycillin antibiootti, mitä käytetään edelleen isossa osassa tulehduslääkkeitä. Vaikka kiinnostus lääkkeisiin, rokotuksiin ja muihin alan tuotteisiin ei missään vaiheessa loppunut, haluttiin keskittyä myös sellaisiin tuotteisiin, jotka olisivat asiakkaiden saatavilla helpommin ja jotka voitaisiin ottaa vaivatta osaksi arkea.

Yrityksen keskittyessä ensimmäistä kertaa täysin kuluttajille suoraan tarjolla oleviin tuotteisiin, tuli ottaa käyttöön hiukan erilainen näkökulma. Sensodyne olikin ensimmäinen ilman reseptiä saatavista kulutustuotteista ja se tuli jakeluun vuonna 1961. Vähitellen erinomaisesti toimiva tuote alkoi levitä sekä hammaslääkärien, että asiakkaiden käytössä ja sen suosio kasvoi nopeasti hyvin suureksi. Alkuperäisen tuotteen menestyksen vuoksi siitä lähdettiin tekemään erilaisia versioita, jotta yhä useammat herkän suun ongelmista voitaisiin ratkaista ja näin Sensodyne Pronamel ja Sensodyne Perai & Protect tuotteet tulivat saataville.

Yritys tänä päivänä ja Sensodynen kehitys

Tänä päivänä voidaankin sanoa, että GSKn tuottama Sensodyne on satojen vuosien osaamisen ja runsaan tutkimustyön tulosta. Se selittää minkä takia tuotteet ovat toimivia, eivätkä mainosta tyhjiä lupauksia. Yritys itsessään jatkaa kasvua ja keskittyy jatkuvasti uusien haasteiden voittamiseen. GSK on myös omistautunut tiettyjen sairauksien poistamiseen kokonaan ja siihen, että yhä enemmän varoja käytettäisiin vakavien ja parantamattomien tautien tutkimiseen ja ratkaisemiseen. 

Sensodyne tuotteiden ostaminen on siis kannattavaa sekä itselle, että muille. Yrityksen arvojen mukaan tavoitteena on auttaa ihmisiä tekemään enemmän, tuntemaan olonsa paremmaksi ja elämään terveellisesti pidempään. Uusimpina keskittymiskohtina on innovaatio, laadukas suoritus ja luottamus asiakkaiden sekä yrityksen välillä, mikä tulee näkymään entistä parempina tuotteina ja vahvempana kommunikointina eri alojen kanssa.

Tämänkaltainen moraalien ja humanitääristen arvojen ylläpitäminen näyttää toimineen äärettömän hyvin, eikä yrityksen kasvua tunnu pysäyttävän mikään. Sillä on tällä hetkellä toimintaa yli 150 maassa ja 87 tehdasta, jossa tuotteita valmistetaan. Suurimmat yrityksen päämajoista sijaitsevat Englannissa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Belgiassa, eli yrityksellä on ote laajalti koko maailmassa.  Sensodyne hammastahnojen tausta on siis vahva ja tarkasti toimivuuteen keskittyvä, jolloin ostaminen ja käyttäminen on huoletona. Tarjonnassa olevat tämän hetken tuotteet edustavat parasta mahdollista laatua ja vain tulevaisuus tulee näyttämään, kuinka monta suun ongelmista se tulee vielä ratkaisemaan.

Sensodyne tuotteet                                 

 

Sensodyne tarjoaa erilaisia hammastahnoja, joiden toimivuus on testattu tieteen ja tutkimusten avulla. Tavoitteena on tuoda herkille suulle suojausta reikiintymistä vastaan, helpottaa kipua ja antaa raikas tunne suuhun pitkäksi aikaa. Raaka-aineet valitaan tarkkojen kriteerien pohjalta ja tämä on hyvin tärkeää, kun mietitään herkälle suulle sopivia tuotteita. Hammastahnojen toimivuus perustuukin näihin aineisiin:

 Kaliumnitraatti

Kaliumnitraatin tehtävänä on estää hampaiden hermoja lähettämästä kipusignaaleita, joita esimerkiksi kuumat ja kylmät juomat voivat aiheuttaa. Tätä ainetta löytyy useammasta Sensodyne hammastahnasta ja sen toiminta hermoja rauhoittavana aineena alkaa sillä hetkellä, kun hampaat harjataan.

 Tinafluori

Tinafluorin tehtävänä on muodostaa kestävä pinta hammasluun ylle, joka on hampaan sisäosassa oleva  pehmeämpi ja vaurioille herkempi alue. Fluori toimii kuin suojana herkille hampaille ja estää esimerkiksi kylmien ja kuumien juomien aikaansaamaa tunnetta tavoittamasta hermoja. Tätä ainetta löytyy myöskin useammasta Sensodyne hammastahnasta.

Fluoridi

Fluoridi on mineraali, jota käytetään hammastahnoissa suojaamaan mätänemistä vastaan. Joidenkin tutkimusten mukaan se voi myös auttaa hammaskiilteen mineraalipitoisuuden ylläpitämistä. Kun hammaskiille kuluu, tulee sen alla oleva hammasluu alttiiksi vaurioille ja tämä aiheuttaa herkkyyttä, mistä seuraa usein kipua. Kaikissa Sensodyne hammastahnoissa on joko tinafluoria tai fluoridia.

Sensodyne hammastahnoissa on myös muita ominaisuuksia, kuten valkaisevia aineita. Valikoimasta löytyy useimpiin yleisiin vaivoihin sopiva vaihtoehto ja tietenkin jokainen näistä käy myös herkän suun hoitamiseen samalla.

Kannattaa valita Sensodyne!

 Sensodyne merkin valitseminen on hyvin suositeltavaa, varsinkin jos omaat herkän suun. Tuotteiden käyttö päivittäin on turvallista ja antaa tehokkaan suojan, kunhan käyttöohjeita noudatetaan. Hammastahnojen avulla voidaan tehdä monesta arjen tilanteesta paljon miellyttävämpiä ja samalla nauttia terveestä, raikkaan tuntuisesta suusta. Valikoimamme tuotteet edustavat Sensodynen parhaimpia ja suosituimpia kappaleita, antaen monipuolisen valikoiman erilaisiin suun ongelmiin. Tutustu tuotteiden yksilöllisiin kuvauksiin ja selvitä, mikä Sensodyne hammastahna sopii juuri sinulle. 


Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammastahnatepehammaskorucuraproxhammaslankaopalescencesovapurentakiskohammastikku