Sensodyne on useille tuttu nimi, eikä ihme, onhan se hammaslääkärien eniten suosittelema hammastahna, erityisesti herkille hampaille. Se keskittyy tarjoamaan herkille hampaille suunniteltuja tuotteita, joiden avulla hammassärkyyn saadaan lievitystä ja hampaita voidaan suojata koko päivän. Sensodyne on tunnettu merkki laajalti, eikä sen suosiota hammastahnojen parissa voida kieltää ja tämä puhuu sekä laadun, että toimivuuden puolesta. Olemme valinneet valikoimaamme parhaimmat Sensodynen tuotteista, joihin kuuluu erilaisia hammastahnoja. Näiden joukosta pääset valitsemaan oman ongelman parhaiten ratkaisevan tuotteen, tietenkin hyvään hintaan. Koska tuotteet on saatavilla suoraan verkkokaupasta, ei tarvitse itse lähteä niitä metsästämään, vaan ne toimitetaan suoraan asiakkaan luokse. Tutustu tuotemerkkiin ja valikoimaan, valitse sopiva hammastahna ja nauti hyvinvoivasta suusta!

Miten Sensodyne sai alkunsa?

Sensodyne kuuluu GSK, eli GlaxoSmithKline yrityksen tuotteisiin. Tämä on toiminut samalla nimellä vuodesta 2001 asti. Yrityksen historia erilaisten terveyttä ja elämänlaatua parantavien tuotteiden kanssa on kuitenkin huomattavasti vanhempi ja sen alkuperä voidaan määrittää apteekkiin Lontoossa, joka perustettiin vuonna 1715. Hiukan yli 100 vuotta myöhemmin, vuonna 1830, Smith avasi ensimmäisen lääkekauppansa Yhdysvaltoihin ja pian alettiin tuottamaan erilaisia lääkkeitä, arkipäivän ongelmien ratkaisemiseksi. Yrityksen historia on monimuotoinen sekä vaiheikas ja siihen liittyy useiden eri ammattien ja alojen osaajia, minkä kädenjälki näkyy vieläkin. GSKn taustalle kuuluu lukuisia tuotteita, jotka aikanaan muuttivat lääketiedettä ja näihin kuuluu esimerkiksi yrityksen tutkijoiden löytämä Amoxycillin antibiootti, mitä käytetään edelleen isossa osassa tulehduslääkkeitä. Vaikka kiinnostus lääkkeisiin, rokotuksiin ja muihin alan tuotteisiin ei missään vaiheessa loppunut, haluttiin keskittyä myös sellaisiin tuotteisiin, jotka olisivat asiakkaiden saatavilla helpommin ja jotka voitaisiin ottaa vaivatta osaksi arkea.

Yrityksen keskittyessä ensimmäistä kertaa täysin kuluttajille suoraan tarjolla oleviin tuotteisiin, tuli ottaa käyttöön hiukan erilainen näkökulma. Sensodyne olikin ensimmäinen ilman reseptiä saatavista kulutustuotteista ja se tuli jakeluun vuonna 1961. Vähitellen erinomaisesti toimiva tuote alkoi levitä sekä hammaslääkärien, että asiakkaiden käytössä ja sen suosio kasvoi nopeasti hyvin suureksi. Alkuperäisen tuotteen menestyksen vuoksi siitä lähdettiin tekemään erilaisia versioita, jotta yhä useammat herkän suun ongelmista voitaisiin ratkaista ja näin Sensodyne Pronamel ja Sensodyne Perai & Protect tuotteet tulivat saataville.
Back to Top

Suosituimmat haut

curaproxtepegummousseyotueltooth moussegishy goosensodynehammaskoruammattilaisille