BUFF on muodikkaista, mukavista ja käytännöllisistä asusteistaan tunnettu tuotemerkki. Nyt saatavillasi on myös BUFF-suodatinmaski, jonka ansiosta sinun ei tarvitse tinkiä tyylikkyydestäsi, urheiluharrastuksestasi tai terveydestäsi!

BUFF-kasvomaskit sopivat koko perheelle, sillä niitä on saatavilla useammassa värissä sekä aikuisille että lapsille sopivan kokoisina. Nauti terveestä elämästä kaikkien rakkaidesi kanssa ilman painaumia aiheuttavia ohuita korvakuminauhoja tai huonosti istuvia kertakäyttöpaperimaskeja!

Miksi valitsisit BUFF-kasvomaskin?

BUFF-suodatinmaskeissa on kasvojesi alaosan peittävän kangasmaskin lisäksi erillinen, Suomessa kehitetty 3-kerrossuodatin, joka antaa lisäsuojaa suodattamalla mikrobeja pois hengitettävästä ilmasta. Siksi BUFF-suodatinmaski on tehokkaampi suoja kuin kankaasta valmistettu "kansanmaski". Jokaisen BUFF-kasvomaskin mukana tulee viisi kertakäyttöistä suodatinta, joiden lisäksi voit ostaa BUFF-suodattimia omissa 30 kappaleen täyttöpakkauksissaan. Täyttöpakkauksia myymme Hampaille.fi-verkkokaupassa sekä aikuisten että lasten kasvomaskiin sopivina.

Itse BUFF-kasvomaskit ovat niin sanotusti monikäyttötavaraa: BUFF-suodatinmaskit kestävät 60 asteen pyykkikonepesun, minkä ansiosta voit käyttää maskiasi puhtaana aina uudelleen ja uudelleen! Tämä paitsi laskee ostamasi maskin hintaa on myös ympäristölle ystävällisempää. Ympäristötietoiselle on ilouutinen sekin, että BUFF-suodatinmaskit on valmistettu kevyestä Coolnet UV+ -materiaalista, joka on 95-prosenttisesti kierrätettyjä vesipulloja. Materiaalin keveyden vuoksi BUFF-kasvomaskia on mukava käyttää myös kuumemmalla kelillä ja urheillessa, sillä se ei hiosta.

Toisin kuin lähes kaikien muiden suusuojien kuminauhakiinnitykset BUFF-kasvomaskien kiinnitystapa ei mene korviesi taakse. Sen sijaan BUFF-suodatinmaskeissa on kaksi pituudeltaan säädettävää, leveää hihnaa, joista ylempi tulee takaraivollesi ja alempi niskasi taakse. Leveät, säädettävät hihnat takaavat sen, ettei BUFF-kasvomaski paina korviasi kipeästi ruttuun tai kasvoihisi kiusallisia painaumia eikä maski karkaa omille teilleen edes nopeimmalla juoksulenkillä. Aurinko- ja silmälasisi kestävät kirkkaina ja huurustumattomina, koska BUFF-maski istuu säädettävyytensä ansiosta kasvoillesi mukavasti. Myös kampauksesi pysyy sotkeutumattomana leveiden hihnojen ansiosta eikä naperosi tukka takkuunnu niihin kiinni villeimmissäkään leikeissä.

Aikuisten BUFF-kasvomaskin koko on 52–63 cm ja lasten BUFF JR on kooltaan 46–55,5 cm.

Onko BUFF-suodatinmaskissa mukava hengittää?

On! BUFF-kasvomaskien vaihdettava suodatin tulee suusi ja nenäsi eteen, mutta tuskin huomaat sitä, sillä sen hengitysvastus on niin pieni. Silti BUFF-suodattimen suodatuskyky on 98 % BFE (bacterial filtration efficiency, bakteerisuodatustehokkuus) ja se täyttää medical facemask -standardin EN 14683:2019 tyypin I ja II. BUFF-suodatinmaskin suodatin on lateksiton ja sitä voi käyttää kerralla enintään 24 tuntia yhtäjaksoisesti riippuen käyttöympäristöstä.

Hyvän paikallaan pysyvyytensä ja lähes olemattoman hengitysvastuksensa vuoksi voit käyttää BUFF-suodatinmaskiasi vaikkapa treenatessa sen vaikuttamatta urheilusuoritukseesi mitenkään!

Mitä hyötyä BUFF-kasvomaskista suodattimella on?

Oikein käytettynä BUFF-suodatinmaski vähentää puhumisen, yskimisen ja nauramisen aiheuttamien pärskeiden ja pisaroiden leviämistä. Samalla se muodostaa ikään kuin suojaavan barrikadin kasvojesi ja muiden ihmisten ilmoille levittämien pärskeiden välille. Erillinen suodatin puhdistaa hengitettävää ilmaa kaappaamalla siitä mikrobeja pois. Siksi BUFF-suusuoja onkin mahtava asuste esimerkiksi työmatkalaisten ahtauttamaan joukkoliikenteeseen tai kauppareissulle ruuhka-aikaan. Todennäköisesti BUFF-kasvomaski saa sinut vähentämään myös kasvojesi koskettelua, mikä osaltaan suojaa sinua sairauksia aiheuttavilta viruksilta. BUFF-suodatinmaski on ystäväsi myös keväisin, jos kärsit pöllyävän katupölyn aiheuttamista oireista!

Huomaathan kuitenkin, ettei BUFF-suodatinmaski ole sertifioitu lääkinnällinen tuote tai suojavaruste. Älä siis ajattele esimerkiksi, että voisit flunssaisena tai jotain muita oireita potevana mennä ruuhkabussiin ja olla BUFFisi ansiosta estää muita saamasta tartuntaa sinulta.

Miten BUFF-suodatinmaskia käytetään?

BUFF-kasvomaskin suodatin sujahtaa helposti paikoilleen, kun taitat sen pituussuunnassa kevyesti ja sujautat sen suodatintaskuun, jossa avaat taitoksen sormellasi taskun reunojen myötäisesti. Sen jälkeen voit asettaa BUFF-suodatinmaskin kasvoillesi ja kiristää hihnat sopivan napakoiksi niin, että BUFF peittää nenäsi, suusi ja leukasi kokonaan ja ei falskaa mistään kohtaa.

BUFF-kasvomaskin riisuminen käy yhtä helposti: löysäät vain hihnat ja otat maskin pois kasvoistasi poispäin venyttäen. Sen jälkeen otat suodattimen pois ja laitat sen roskakoriin esimerkiksi oman muovipussinsa sisällä. Näin käytetty suodatin ei altista muita mahdolliselle tartunnalle.

Muistathan aina pukea, uudelleenasetella ja riisua niin BUFF-suodatinmaskisi kuin kaikki muutkin kasvomaskit vain puhtain käsin! BUFF-kasvomaskin puhdistat helposti pesemällä sen pyykkikoneessa mieluiten enintään 30 minuutin ohjelmalla, 60 asteessa ja alhaisella linkousnopeudella. Pesutiheyden tarve riippuu käyttöympäristöstä, mutta BUFF-maski kannattaa pestä vähintään silloin, kun sitä on käytetty 24 tuntia – mieluiten jokaisen käytön jälkeen. Suodatin puolestaan tulee vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen.

Pysy terveenä ja aktiivisena BUFF-suodatinmaskisi avulla!

Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammastahnatepehammaskorucuraproxhammaslankaopalescencesovapurentakiskohammastikku