Oral-B on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja luotettavimmista suuhygieniaan liittyvistä tuotemerkeistä, eikä ihme, sillä tuotteita on ollut markkinoilla jo lähes 60 vuotta. Pitkän historian ja jatkuvan kehityksen ansiosta näitä tuotteita löytyy ympäri maailmaa ja asiakkaiden tyytyväisyyttä tehokkaasti ylläpitämä merkki jatkaa kasvuaan. Oral-B tuotteita löytyy laidasta laitaan, oli kyseessä sitten lasten suunhoitoon liittyvät tuotteet, tai vaikka uusinta teknologiaa käyttävät sähköhammasharjat, pystyy P&G yrityksen omistama tuotemerkki täyttämään vaativimmatkin tarpeet. Erikoistuneimmatkin tuotteet löytyvät usein helposti ja apua on saatavilla hyvin laajaan kirjoon hampaiden ja suun ongelmia. Hammastahnat, hammasharjat, sähköhammasharjat, hammaslangat ja kaikki mitä tarvitaan, jotta suu pysyy hyvässä kunnossa, löytyy Oral-B valikoimasta!

Kun ostat Oral-B-sähköhammasharjan, saat 60 päivän tyytyväisyystakuun! Tämä tarkoittaa sitä, että saat rahasi täysimääräisenä takaisin, jos et ole tyytyväinen ostamaasi hammasharjaan. Kampanja on voimassa 30.6.2021 asti. Tarkemmat ohjeet ja hyvityskupongin löydät Oral-B:n sivuilta.

Saat 60 päivän tyytyväisyystakuun Hampaille.fi-verkkokaupasta ostamallesi Oral-B-sähköhammasharjalle.

Oral-B historia

Oral-B on vanha ja luotettu merkki. Sillä onkin ollut aikaa kasvattaa asiakaskuntaansa ja asiakkaiden tyytyväisyyttä jo lähes 60 vuoden ajan. Ensimmäisen kerran Oral-B tuli markkinoille Yhdysvalloissa vuonna 1949 ja sen kehitti kalifornialainen hammaslääkäri. Nimen B osa tarkoittaa sanaa ”brush” ja näin ollen tuote voidaan suoraan kääntää tarkoittamaan suuharjaa. Oral-B hammasharja aloitti siis tuotemerkin kehityksen ja P&G yrityksen otettua tuotemerkki omille listoille, nousi se maailmanlaajuiseen suosioon. Nykyään valikoimasta löytyy hammasharjojen lisäksi esimerkiksi hammatahnoja, hammaslankoja ja sähköhammasharjoja useisiin tarpeisiin.

P&G yritys on yksi suurimmista ja innovatiivisimmista yrityksistä, joka vastaa hyvin useasta tutusta tuotemerkistä. Oral-Bn lisäksi tuotemerkkeihin kuuluu esimerkiksi Gillette parranajovälineet, Pampers lastentarvikkeet, Ariel siivousvälineet, sekä Always hygieniatarvikkeet. Yritys on keskittynyt omien sanojensa mukaan tuomaan markkinoille sellaisia tuotteita, jotka tekevät arjen pienistä hetkistä miellyttävämpiä ja helpompia. Jatkuva kehitys alan parhaiden tutkijoiden avustuksella takaa sen, ettei yksikään tuotemerkeistä jää kehityksessä jälkeen, vaan pystyy tuomaan juuri tälle hetkelle parhaimpia tuotteita. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, innovaatio, jatkuva brändien kehitys ja tuotteliaisuus ovat yrityksen vahvimpia keskittymiskohtia ja tämä näkyy myös Oral-B tuotteiden tehokkuudessa, sekä suosiossa.

Oral-B tuotteet

Oral-B tuotteita löytyy lukuisia ja niillä saadaan lähes täydellinen suunhoidon välineistö omaan kotiin. Oli kyseessä sitten lapset tai vanhemmat henkilöt, tuotteet on suunniteltu sopimaan juuri oikealle ryhmälle.

Oral-B elektroniset hammasharjat

Oral-B sähköhammasharjat ovat ensiluokkaisia tuotteita, jotka sopivat myös ensimmäiseksi sähköhammasharjaksi. Hammasharjoista löytyy esimerkiksi paineentunnistin teknologia, joka auttaa poistamaan plakkia värähtelemällä, sekä sykkimällä ja estää hampaiden liian kovan harjauksen. Lisäksi osa tuotteista sisältää bluetooth ominaisuuden, minkä avulla hampaat tulee varmasti puhdistettua joka kohdasta, sillä puhelimen applikaatio kertoo tarkasti onko kaikki paikat muistettu. Tietenkään pattereita ei tarvita, koska hammasharjat voidaan ladata. Osa hammasharjoista sisältää erilaisia toimintoja, eli se voidaan säätää toimimaan tietyn tarpeen mukaan. Oli kyseessä sitten päivittäinen hampaiden pesu, syväpuhdistus, hellävarainen harjaus tai vaikka ikenien hoito, vaihtoehtoja löytyy enemmän kuin tarpeeksi.

Oral-B sähköhammasharjojen vaihtopäät

Sähköhammasharjojen harjakset kuluvat samalla tavalla kuin perinteisen hammasharjan ja ne tulee vaihtaa aina aika ajoin. Kaupasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja vaihtopäiden suhteen ja näistä voidaan valita sekä omaan suuhun, että laitteeseen sopiva tuote.

Oral-B hammaslangat

Hammaslangat suorittavat tärkeän tehtävän, eli puhdistavat hampaiden välit ja ienrajat sieltä, mihin pelkkä hammasharja ei yletä. Oral-Bllä on tarjolla lukuisia hammaslankoja, jotka omaavat erilaisia ominaisuuksia. Osa hammaslangoista sopii esimerkiksi oikomishoitojen ajaksi tai suuriin hammasväleihin, kun taas toiset kestävät pienemmissäkin väleissä, ilman rispaantumista. Tämän merkin hammaslangoilla voidaan jopa saada hymystä vaaleampi!

Oral-B lasten hammasharjat

Lasten hammasharjoja kuvittaa erilaiset tutut animaatio hahmot, mikä on omiaan tekemään hampaiden hoidosta hauskaa ja nautinnollista lapsille. Eri kehitysvaiheisiin suunnitellut hammasharjat on luotu puhdistamaan suu tehokkaasti juuri tietyn ikäisiltä lapsilta. Lisäksi erilaiset hauskat vaihtopäät sähköhammasharjoihin muuttaa jo vähän vanhempien lasten hampaidenpesun myös erittäin tehokkaaksi.

Oral-B hammastahna

Oral-B tarjoaa myös hammastahnan erityisesti ienongelmista kärsiville ja tämä onkin varma valinta kun halutaan laadukasta jälkeä. Hammastahna on kehitetty pitkän tutkimisen tuloksena ja sen on todistetusti osoitettu ehkäisevän ja vähentämän ienongelmia, hidastamalla bakteerien muodostumista, sekä poistamalla niitä kokonaan.

Oral-B jokaisen arkeen

Oral-B on suunnitellut tuotteensa toimimaan jokaisessa kodissa ja parantamaan suuhygienian tasoa. Osa tuotteista on lähes ammattimaisia ja huimia ominaisuuksia omaavat sähköhammasharjat ovat varmasti avuksi melkein jokaiselle käyttäjälle, varsinkin jos käsien motoriikka ei toimi erityisen hyvin. Nämä tuotteet ovat aina laadukkaita ja vuosikausien kokemus näkyy myös positiivisena lopputuloksena.

Back to Top

Suosituimmat haut

hammastahnahammaslankatepecuraproxhammaskorugumhammastikkuopalescencepurentakiskosova