Hampaille.fi

Hehkuva hymy hyvillä mielin

Haaveiletko valkoisesta hymystä, mutta et tiedä, miten tekisit sen turvallisesti ja rahojasi tuhlaamatta? Vetkutteletko hampaidesi valkaisuprojektin aloittamista, koska jännität valkaisua, sen lopputulosta ja olet epävarma tuotteiden suhteen? Hampaidesi liasta tummunut pinta painaa hymysi valloittavuutta alas. Epävarmuus hymystäsi ja epämiellyttävä fiilis yleisesti tuntuvat pahalta. Onko ajatuksesi “Voisinpa jotenkin muuttaa hampaideni väriä ja saada ne valkoisemmiksi. Voisinpa hymyillä oikein leveästi ja tuntea oloni huolitellun näköiseksi!”?

Mutta! Olet aivan hukassa kaiken maailman aineiden ja palveluiden ristiaallokossa, joihin on lätkitty mitä kummallisimpia nimiä. Et mitenkään voi tietää, mitä milläkin aineella saat aikaan, mitä valkaisulta voit odottaa ja mitä suuhusi edes uskallat laittaa. Meneeköhän rahasi ihan hukkaan, kun oikeastaan olet ostamassa sikaa säkissä? Mistä tiedät, voitko luottaa myyjään? “Kaverini kertoi käyttäneensä yhtä tuotetta, mutta toimiiko sama juttu minun hymyyni? Miten nämä aineet edes toimivat ja vaikuttavat? Menevätkö rahani hukkaan, kun en ole varma asiasta?”

Jos edellä esitellyt mietteet estävät sinua valkaisemasta hampaitasi turvallisesti, olet tullut oikeaan paikkaan. Tilaa maksuton Hehkuva hymy hyvillä mielin -opas, jonka avulla vältyt laittamasta rahaa roskiin ja vaurioittamasta hampaitasi. Tämän nelisivuisen ja hampaiden valkaisua selventävän oppaan avulla tiedät jatkossa, mistä valkaisussa on oikeasti kyse ja miten toimit oikein hehkuvan hymyn hankkimiseksi. Avaan sinulle valkaisuun liittyvää sanastoa ja kerron, mistä oikeasti on kyse. Oppaan luettuasi tiedät, miten katsoa tuotteita ja palveluita niin, että olet varmempi siitä, mitä olet ostamassa.

Olen suuhygienisti Sara Niilivuo, Hampaille.fi-verkkokaupan toinen yrittäjä. Olen tehnyt 15 vuotta asiakastyötä SmileSpa-hammashoitolassa ja auttanut tuhansia asiakkaita saamaan vastauksia kaikkiin edellä kuulemiini kysymyksiin. Samasta syystä kirjoittelen myös Suusi Supervoima -blogia.

Hampaiden valkaisuun liittyy paljon vääriä uskomuksia ja väärää tietoa, epäselvää markkinointia ja vääriä odotuksia. Haluan auttaa sinua näiden pohdintojen kanssa ja tuskaasi helpottaakseni kokosin kokemukseni ja koulutukseni pohjalta sinulle Hehkuva hymy hyvillä mielin -oppaan, jonka voit tilata käyttöösi täysin maksutta. Oppaan ansiosta sinua ei enää viedä kuin pässiä narussa valkoisen hymyn perässä, vaan tiedät itse, mistä on kyse!

Vaalea ja hyvin hoidettu hymy on kaunis ja ilahduttaa sekä sinua että häntä, joka saa kunnian hymysi nähdä. Se lisää itseluottamustasi ja toivon sen innostavan sinua hoitamaan hymyäsi entistäkin huolellisemmin.

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetän oppaan sinulle. Opas on maksuton ja voit ladata sen itsellesi myös myöhempää käyttöä varten.

Tilaa “Hehkuva hymy hyvillä mielin” -opas

Toivotan sinulle hyviä lukuhetkiä ja ennen kaikkea hymyn sytyttäviä tuokioita turvallisen ja järkevän hampaiden valkaisun parissa. ❤️

Hymyterveisin Hampaille.fi:n suuhygienisti

Sara Niilivuo