Täydelliseen suunhoitoon tarvitaan muutakin kuin hammastahna ja hammasharja, ja tämän takia suuveden tulisikin kuulua jokaisen kodin valikoimaan. Suuvedellä saadaan aikaan sekä paremman tuoksuinen hengitys että puhtaamman tuntuinen suu, puhumattakaan sen vaikutuksesta lian ja ruuan jämien poistajana, sekä bakteerien tappajana. Valitsemalla oikeanlainen suuvesi voidaan välttyä ientulehduksilta, kariekselta ja muilta ongelmilta, mitkä myöhemmin tulevat vaatimaan suurempaa hoitoa. Suuveden käyttö on helppo lisätä päivittäiseen hampaiden puhdistukseen, eikä sen käyttäminen vie puolta minuuttia pidempään.

Listerine tuotemerkki

Listerine on yksi maailman tunnetuimmista suuvesi merkeistä ja sen historia juontaa juurensa 1800 – luvulle. Sitä alettiin tuottamaan markkinoille jo vuonna 1881 ja siitä lähtien se on tehokkuutensa takia noussut maailmanlaajuiseksi tuotteeksi. Suuveden myynti jatkoi kasvuaan tasaiseen tahtiin ja varsinkin 2000 – luvulla tuotemerkki on saanut lukuisia uusia tuotteita joukkoonsa, vastaamaan yhä vaativammaksi muuttuneiden kuluttajien vaatimuksia. Nykyään tuotteita on jo runsaasti ja jokainen niistä on suunniteltu vastaamaan tiettyyn tarpeeseen. Näiden joukosta on helppo löytää itselle sopiva tuote, aina yleisimpiin ongelmiin keskittyvistä suuvesistä erikoistuotteisiin, jotka esimerkiksi valkaisevat samalla hampaita. Koska Listerine suuvesi on jo ollut markkinoilla yli 100 vuotta, nauttii se ehdotonta luottamusta ja tyytyväisten asiakkaiden määrä on miljoonien luokassa.

Listerinen tehokkuus

Listerine tuotteita on tutkittu ja kehitetty vuosia ennen niiden markkinoille tuloa, jolloin jokaisen suuveden teho on mahdollisimman korkea, eikä käyttämisen turvallisuudesta ole tingitty. Valikoimaan kuuluu useita tuotteita, joista voidaan valita esimerkiksi mietoja tai vahvempia vaihtoehtoja. Neljän öljyn vaikutuksen pohjalle rakennetut tuotteet omaavat kaikki tietyt ominaisuudet, kuten hengityksen raikastamisen ja bakteereiden tappamisen. Tämä voidaan kuitenkin toteuttaa esimerkiksi alkoholilla, tai ilman, jolloin myös nuoremmat voivat käyttää suuvettä huoletta. Vaihtelevina ominaisuuksina on esimerkiksi kiilteen vahvistaminen ja reikiintymisen ehkäiseminen. Osaan tuotteista on lisätty enemmän fluoria, jolloin hampaita saadaan vahvemmiksi. Listerine auttaa myös suojaamaan ikeniä ja estämään hammaskiven, sekä plakin muodostumista.

Listerine suuvesien käyttökerrat

Listerine on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, eli sitä ei suositella vain kuurimaisesti otettavaksi. Paras hyöty saadaan irti kun 20ml suuvedellä purskutellaan 30 sekunnin ajan, aina kaksi kertaa päivässä.

Listerine tuotteiden hyöty vaikutukset

Vähentää bakteereita
Ehkäisee plakin muodostumista
Suojaa ikeniä
Estää hammaskiven muodostumista
Raikastaa hengitystä
Ehkäisee reikiintymistä

Listerine tuotteista usein kysytyt kysymykset?

1. Miten usein/pitkään Listerine-suuvettä voi käyttää?
Vastaus: Listerine suuvedet on suunniteltu käyttöön päivittäin. Sen vaikutukset alkavat heti ja loppuvat käytön loputtua.

2. Voiko suun huuhtoa Listerinen jälkeen vedellä?
Vastaus: Suosittelemme odottamaan muutaman minuutin ennen huuhtelua. Näin saavutetaan paras tulos.

3. Miten Listerine-suuvettä annostellaan?
Vastaus: Suositus olisi 20ml suuvettä ja purskuttelua 30 sekunttia. Parhaan tuloksen saa kun toistaa tämän aamuin ja illoin päivittäin harjauksen jälkeen.

4. Voinko autoilla Listerinen käytön jälkeen?
Vastaus: Jotkin Listerin tuotteet sisältävät alkoholia. Näiden tuotteiden käytön jälkeen alkometri antaa positiivisen tuloksen. Alkoholi kuitenkin häviää hengitys ilmasta 10-15 minuutin kuluessa. Suuvettä vain purskutellaan joten alkoholi ei pääse verenkiertoon. Poliisille on puhalluksen yhteydessä kuitenkin hyvä mainita asiasta.

5. Voiko Listerina suuvettä käyttää raskaana?
Vastaus: Kyllä voi.

6. Poistaako Listerine värjäymioä?
Vastaus: Listerine ei poista värjäymiä.

Miten käytät suuvettä video

Listerine kuvat

Listerine suuvedet
Listerine suuvedet
Listerine suuvesi Total Care
Listerine suuvesi Total Care
Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammaskorutepeopalescencecuraproxpurentakiskohammaslankasovahammastahnahammastikku