Kun noudatat näitä ohjeita, kaunis vaalentunut hymysi ei värjäydy nauttimastasi ruuasta ja/tai käyttämästäsi tupakkatuotteesta.

Kaksi tuntia valkaisun jälkeen

Voit juoda vettä, mutta vältä muuta syömistä ja juomista.

Kaksi vuorokautta valkaisun jälkeen

Vältä seuraavan 48 tunnin aikana tupakkaa ja nuuskaa sekä happamia tai värjääviä ruokia. Tällaisia ruokia ovat esimerkiksi kahvi, tee, vahva kaakao, cola­juomat, puna­viinit, tummat mehut, salmiakki, lakritsi, suklaa, soija­kas­tike, puna­juuri, ketsuppi, mustikka, maus­teiset ruuat (kurkuma, sahrami, curry), viini­marjat ja sitrus­he­delmät.

Kaksi viikkoa valkaisun jälkeen

Älä käytä seuraavan kahden viikon aikana kloo­ri­hek­si­dii­niglu­ko­naattia, jotka saattavat aiheuttaa hampaisiin värjäytymiä, jotka lähtevät vain suuhygienistin tekemällä jauhepuhdistuksella. Jatka värjäävien ruoka-aineiden käytön tarkkailua ja huuhtele suutasi vedellä tällaisten tuotteiden nauttimisen jälkeen.

Kemiallisesti värjäytymiä poistava hammastahna auttaa sinua ylläpitämään kaunista hymyäsi. Suosittelemme Opalescencen, Curaproxin ja Yotuelin tahnoja sekä Whitewash Nanoa. Huomaathan, että valkaisevan hammastahnan kannattaa olla juuri entsyymipohjaisuuteen perustuva eli kemiallisesti värjäytymiä poistava – hankaamalla vaalentava hammastahna voi naarmuttaa hammaskiillettäsi ja altistaa sitä helpommin uudelle värjäytymiselle.

Hienon hymysi säilyttämisessä auttaa myös sähköhammasharja 3D White -harjaspäällä, päivittäinen hammasvälien puhdistus sekä säännöllinen hampaiden puhdistus ammattilaisen vastaanotolla.

Hampaiden vihlonta valkaisun jälkeen

On mahdollista, että hampaitasi vihloo ohimenevästi valkaisun jälkeen 1–2 vuorokauden ajan. Jos vihlonta on todella kivuliasta, voit ottaa särkylääkkeen. Valkaisu voi saada aikaan hampaisiisi myös kirkkaita laikkuja ja kirjavuutta, jotka tasaantuvat tavallisesti kahden viikon sisällä.

Iloisia päiviä uuden hymysi kanssa!

Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammastahnatepehammaskorucuraproxhammaslankaopalescencesovapurentakiskohammastikku