Corega tuotteet ovat tunnetun ja luotetun GSK yrityksen tuotemerkki ja tämä takaa sekä tuotteen toimivuuden, että tehokkuuden. Tuotteiden tarkoitus on tuoda yksinkertainen, nopea ja tehokas apu hammasproteesien käyttäjille, sekä hampaan puhtaanapidon, että hammasproteesien asentamisen suhteen. Nämä tuotteet ovat käytettyjä laajalti maailmassa ja niitä suositellaankin usein useimmille hammasproteesien käyttäjille. Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat Corega tuotteet, jotta hammasproteesin päivittäinen puhtaanapito ja käyttäminen olisi vaivatonta ja kätevää. Valitsemalla tuotteen verkkokaupastamme, toimitamme sen suoraan haluamaasi osoitteeseen ja pääset kokeilemaan uuden tuotteen toimivuutta tuossa tuokiossa. Erinomaisten maksu ja kuljetus palveluiden lisäksi olemme valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla Corega merkistä, tai muista valikoimassamme olevista tuotteista.

Coregalla on pitkä historia ja osaaminen

Corega tuote on ollut markkinoilla jo hyvän aikaa ja sen takaa löytyy GSK yritys. Tällä onkin toiminta alkanut jo 1700 – luvulla, eli voidaan hyvillä mielin sanoa sen olevan yksi vanhimmista terveysalan yrityksistä. Historian mittaan yritys on erikoistunut tarjoamaan sekä rokotteita, reseptilääkkeitä, apteekin hyllyltä saatavia tuotteita, että muita terveydenhoidon ylläpitoon tarkoitettuja tuotoksia. Suuhygienian ylläpitämiseen yritys on keskittynyt jo kymmenien vuosien ajan, testaten ja uudistaen tuotteita aina vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Corega tuotteet itsessään ovat pitkän tutkimustyön tulosta ja niissä käytetyt aineet on valittu huolella laadun ja tehokkuuden mukaan. Turhia täyteaineita ei käytetä ja jokaisen tuotteen on tarkoitus täyttää se lupaus, mikä asiakkaalle annetaan tuotekuvauksessa. Luotettavuuden ja järkkymättömän laadun takia useita GSK tuotteita suositellaan hammaslääkärien toimesta ympäri maailmaa ja ne ovat pitäneet asiakkaat tyytyväisinä aina ilmestymisensä jälkeen. Tämän hetken tuotteissa on myös hyödynnetty uusin tutkimustieto ja teknologia, jotta voidaan antaa asiakkaille juuri sitä, mitä he tuotteen käytöltä haluavat.

Corega on johtavia merkkejä hammasproteesien keskuudessa

Nykyään GSK yrityksen tarkoituksena on tarjota lääkkeitä, rokotteita ja hygieniatuotteita kaikille ihmisille ympäri maailmaa. Suuhygienian tuotteiden lisäksi tarjolla on runsaasti apteekin hyllyiltä saatavia lääkkeitä ja esimerkiksi terveysjuomia. Monipuolisuudesta huolimatta yritys ei ole tinkinyt laadussa lainkaan, vaan jokaisen tuotteen valmistukseen on käytetty runsaasti aikaa ja resursseja, jotta voidaan taata asiakkaille paras mahdollinen apu tai ratkaisu kuhunkin ongelmaan. Kaikki Corega tuotteet onkin valmistettu sellaisten ohjeiden mukaan, jotka vuosien tutkimustyö ja kliiniset testit ovat osoittaneet tehokkaiksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät ihmisten elämästä helpompaa, tehokkaampaa ja terveellisempää. Corega tuotteissa tämä huomataan hyvin, sillä kaikki sarjan tuotteet on keskittyneet antamaan parhaat mahdolliset työkalut hammasproteesien käytölle ja kunnossapidolle.

Vaikka yritys onkin nykypäivänä järjettömän suuri, ja sillä on toimintaa yli 150 maassa, ei varaa negatiiviseen maineeseen ole. GSKn päämääränä on myös antaa takaisin yhteiskunnalle, lahjoittamalla rahaa erilaisiin organisaatioihin ja työskentelemällä tiiviisti yhdessä erilaisten tahojen kanssa, parantaen ihmisten elämänlaatua kaikissa maailman kolkissa. Ostamalla Corega tuotteita tuetaan sellaista yritystä, joka toimii kestävällä tavalla, antaen paljon takaisin voitotta. Samalla saat käyttöösi tuotteita, jotka ovat arjessa aina hyödyllisiä ja joiden toimivuutta ei tarvitse miettiä useaan otteeseen. Tämän takia tuhannet hammasproteesien käyttäjät ovat ottaneet Coregan osaksi vakituisia hygieniatuotteita ja nauttineet sen tuomista eduista. 

Corega tuoteperhe                                  

Coregan valikoimasta löytyy tuotteita sekä hammasproteesin kiinnittämiseen, että niiden puhdistamiseen. Parhaan tuotteen valitseminen riippuu yksilöllisestä tarpeesta ja tietenkin mieltymyksistä. Mikäli sinua askarruttaa minkälainen tuote olisi paras juuri omaan käyttöön, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme.

Corega kiinnitysvoiteet

Coregan kiinnitysvoiteet on tehty pitämään hammasproteesi tehokkaasti paikallaan ja tämä myös auttaa estämään ruoan jämien juuttumista proteesin alle. Tämä ominaisuus antaa lisää käyttömukavuutta proteesille ja sen avulla 70 % vähemmän ruoantähteistä  jumittuu, kuin jos sitä ei käytettäisi. Tarjolla on sekä erittäin vahvoja, että keskivahvoja  voiteita, joiden käyttäminen on erittäin helppoa. Sen levittäminen on yksinkertaista ja nopeavaikutteinen voide vie vain hetken, ennen kuin on kiinnittänyt proteesin kunnolla. Osa tuotteista sopii myös erityisesti aroille ja kuiville suille ja tietenkin makuvaihtoehtoja löytyy muutama.

Corega kiinnitysjauhe

Coregan kiinnitysjauhe on tunnettu tehokkuudestaan ja sen avulla hammasproteesien kanssa uskaltaa hymyillä vaikka koko päivän. Tämä on turvallinen ja varma tapa saada proteesi pysymään paikallaan, eikä sen käyttäminen vaadi kummempaa harjoittelua. Jauheen levittäminen onnistuu helposti ja se alkaa vaikuttamaan heti, saaden proteesin kiinnittymään vain muutamassa sekunnissa.

Corega puhdistustabletit

Hammasproteesin puhtaanapito on äärettömän tärkeää ja Coregan puhdistustabletit ovat markkinoiden parhaimpia vaihtoehtoja hommaan. Niillä on hyvin monipuolinen vaikutus ja lisäksi ne tuovat raikkaan maun puhdistuksen jälkeen. Ruoantähteet sekä bakteerit poistuvat kätevästi, kuten myös hammaskivet ja samalla tabletti poistaa myös ikäviä värjäytymiä. Corega puhdistustabletit ovat mainio apu joka päivä, eli niiden käyttämistä ei tarvitse kummemmin rajoittaa. Lisäksi tabletin vaikutus yltää myös suuhun, antaen raikkaan ja tuoreen tuoksuisen hengityksen.

Coregan lisäksi tarvitset siis hyvin vähän muita apuvälineitä, jotta proteesien käyttäminen olisi helppoa ja hygieenistä. Tuotteilla saadaan myös useita sellaisia etuja, joita kilpailijat eivät pysty tarjoamaan, ainakaan samalla laadulla. Kokeile itse ja koe muutos!

Corega saa hymyn pysymään huulilla

 Corega on yksi johtavista hammasproteesien hoitoon erikoistuneista tuotemerkeistä. Tuoteperheestä löytyy erilaisia vaihtoehtoja moneen proteesien käyttäjille ja näistä on apua päivittäin. Kannattaa tutustua tuotteisiin huolella ja kokeilla itse, kuinka paljon helpommaksi ja nautinnollisemmaksi Corega tekee proteesien käytön. Kauttamme saat kaikki tuotteet kotiin tilattuna ja mikäli haluat ostaa kaapin täyteen pidemmäksi aikaa, tarjoamme ilmaisen kuljetuksen yli 100 € tilauksille. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden seuraan ja nauti hymystä, jonka kanssa uskaltaa kulkea missä tahansa koko päivän, sillä proteesi pysyy paikallaan ja puhtaana Coregan tuotteiden avulla!

 Back to Top

Suosituimmat haut

hammastahnahammaslankatepecuraproxhammaskorugumhammastikkuopalescencepurentakiskosova