Salutem fluoriton kosteuttava erikoishammastahna. Salutem on täysin suomalainen hammastahna merkki ja se on erikoistunut tuottamaan erikoishammastahnoja. Valikoimasta löytyy tuotteita herkälle ja kuivalle suulle, suun terveydenhoidon ammattilaisille, sekä lapsille. Hammastahnat sopivat usein kaiken ikäisille käyttäjille ja niiden eduista voidaan nauttia päivittäin. Salutem hammastahnat eivät sisällä makuaineita tai väriaineita, jolloin ne sopivat myös useille allergisille suille. Lisäksi vaahtoa muodostavat pesuaine Na-Lauryylisulfaatti ja säilöntäaine parabentsoehappo puuttuu, jolloin se sopii yhä useammalle. Nämä erikoishammastahnat ovat pärjänneet hyvin myös testeissä ja esimerkiksi Kuluttaja – lehden testissä ne pääsivät voittajiksi asti, täydellä viidellä pisteellä. Yrityksen mottona onkin ”kaikki tarpeellinen, ei mitään turhaa”.

Tietoa Salutem erikoishammastahnoista

Salutem hammastahnat on tehty herkille suille, tinkimättä tarpeellisista aineista. Kuivuus, allergiat, astma, limakalvojen haavaumat, eli aftat ja muut yleiset suun ongelmat on huomioitu kattavasti jokaisen tuotteen kohdalla. Nämä hammastahnat sopivat siis vahvanmakuisten ja perinteisten hammastahnojen sijaan kaikille. Ne sisältävät xylitolia, luonnon betaiinia ja natriumfluoridia, vaikkakin myös fluoritonta vaihtoehtoa löytyy, mikä onkin erityisen sopivaa pienille lapsille. Fluorin käyttö niissä hammastahnoissa, joihin sitä on lisätty, perustuu hammaskiilteen vahvistamiseen reikiintymistä vastaan ja xylitolia käytetään ehkäisemään bakteerien kasvamista hampaiden pinnalla. Betaiinin tehtävänä on limakalvojen kostuttaminen. Koska hammastahnat eivät sisällä makuaineita, ne sopivat käytettäväksi myös ravintola-alalla, sillä ne eivät vaikuta makuaistiin. Hammastahnaa ei myöskään tarvitse huuhdella harjauksen jälkeen, eikä siitä aiheudu kirvelyä harjatessa.

Salutem erikoishammastahnat

Fluoriton kosteuttava erikoishammastahna

Salutem fluoriton erikoishammastahna sopii varsinkin ensimmäiseksi hammastahnaksi vauvoille, tai henkilöille, jotka asuvat alueella, jonka juomavedessä on riittävä määrä fluoria. Hammastahnasta löytyy ksylitolia, joka ehkäisee bakteereiden kasvua, sekä luonnollista betaiinia, millä saadaan rauhoitettua ja kosteutettua suun limakalvoja.

Salutem fluoriton kosteuttava erikoishammastahna

Lasten erikoishammastahna

Salutem lasten erikoishammastahna sopii 1.5 - 7 vuoden ikäisille lapsille. Tuote ei vaahtoa ollenkaan, jolloin hampaiden harjaaminen on helpompi suorittaa loppuun asti, kun vaahto ei täytä suuta. Lisäksi hammastahnan nieleminen on täysin harmitonta, eli pienemmätkin lapset voivat käyttää sitä ongelmitta. Hammastahnassa on 9.9% xylitolia ja 0,10 % fluoria. Tuote on myös erinomainen herkän suun omaaville lapsille ja tietenkin hammastahnaa voidaan käyttää vanhempanakin, kunhan fluoria saadaan jostain muusta lähteestä riittävästi suojaamaan hampaita.

Salutem lasten erikoishammastahna

Kosteuttava erikoishammastahna

Saluten kosteuttava erikoishammastahna on tuotettu herkälle tai kuivalle suomalaiselle suulle sopivaksi ja se kosteuttaa, vaahtoamatta. Hammastahnaa voi käyttää minkä ikäinen henkilö tahansa ja se sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön. Hammastahnan nieleminen on harmitonta ja tämän takia se käy myös vuodepotilaille, pikkulapsille, sekä muille henkilöille, jotka eivät voi huuhtoa suuta hampaiden pesun jälkeen. Tuote sisältää ksylitolia, fluoria, sekä suomalaista luonnon betaiinia. Makuaineet, eli eteeriset öljyt puuttuvat kokonaan, jolloin allergioilta ja polttavan suun tunteelta vältytään. Limakalvot eivät pääse ärtymään vaahtoamisen takia ja aftojen uusiutuminen on epätodennäköisempää.

Salutem kosteuttava erikoishammastahna 

Salutem suomalaista osaamista

Kun etsitään kotimaista tuotetta, joka sopii turvallisesti kaikenikäisille ja tyyppisille käyttäjille, on Salutem ehdoton ykkönen. Salutem erikoishammastahnat ovat mainio tuote jokapäiväiseen käyttöön ja valikoimasta löytyy jopa herkimmälle suulle sopiva tuote. Nämä hammastahnat peittoavat useimmat muut sekä tutkimuksissa, että kilpailuissa, joten niihin siirtyminen on hyvin helppo valinta.

Back to Top

Suosituimmat haut

gumhammaskoruhammascuraproxtepehammastikkuhammastahnapurentakiskohammaslankasova